Privacy Policy – Knife Depot Co.

מדיניות פרטיות

מדיניות פרטיות זו מתארת כיצד knifedepot.co אוספת, משתמשת וחושף את המידע האישי שלך בעת ביקור או רכישה מהאתר.

איסוף מידע אישי

כאשר אתה מבקר באתר, אנו אוספים מידע מסוים על המכשיר שלך, האינטראקציה שלך עם האתר ומידע הנחוץ לעיבוד הרכישות שלך. אנו עשויים גם לאסוף מידע נוסף אם תיצור איתנו קשר לקבלת תמיכת לקוחות. במדיניות פרטיות זו, אנו מתייחסים לכל מידע שיכול לזהות באופן ייחודי אדם (כולל המידע שלהלן) כ"מידע אישי". עיין ברשימה שלהלן לקבלת מידע נוסף אודות המידע האישי שאנו אוספים ומדוע.

פרטי התקן

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף:   גירסה של דפדפן אינטרנט, כתובת IP, אזור זמן, מידע אודות קבצי Cookie, אילו אתרים או מוצרים אתה מציג, מונחי חיפוש ואופן האינטראקציה שלך עם האתר.
  • מטרת האיסוף:   כדי לטעון את האתר במדויק עבורך, ולבצע ניתוח באתר כדי לייעל את האתר שלנו.
  • מקור האוסף:   נאסף באופן אוטומטי כאשר אתה ניגש לאתר שלנו באמצעות עוגיות, קבצי יומן, משואות אינטרנט, תגים או פיקסלים.
  • גילוי למטרות עסקיות:   משותף עם המעבד שלנו Knifedepot.

פרטי הזמנה

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף:   שם, כתובת לחיוב, כתובת למשלוח, פרטי תשלום (כולל מספרי כרטיס אשראי, כתובת דוא"ל ומספר טלפון.
  • מטרת האיסוף:   לספק לך מוצרים או שירותים כדי למלא את החוזה שלנו, לעבד את פרטי התשלום שלך, לארגן משלוח ולספק לך חשבוניות ו/או אישורי הזמנה, לתקשר איתך, לסנן את ההזמנות שלנו לסיכון או הונאה פוטנציאליים, וכאשר הדבר עולה בקנה אחד עם ההעדפות ששיתפת איתנו, לספק לך מידע או פרסום הקשורים למוצרים או לשירותים שלנו.
  • מקור האוסף:   נאסף ממך.
  • גילוי למטרות עסקיות:   משותף עם המעבד שלנו Knifedepot.

פרטי תמיכת לקוחות

  • דוגמאות למידע אישי שנאסף:
  • מטרת האיסוף:   כדי לספק תמיכת לקוחות.
  • מקור האוסף:   נאסף ממך.
  • גילוי למטרות עסקיות:

 

קטינים

האתר אינו מיועד לאנשים מתחת לגיל   [INSERT AGE]. איננו אוספים במכוון מידע אישי מילדים. אם אתה ההורה או האפוטרופוס ומאמין שילדך סיפק לנו מידע אישי, אנא צור איתנו קשר בכתובת שלהלן כדי לבקש מחיקה.

שיתוף מידע אישי

אנו משתפים את המידע האישי שלך עם ספקי שירות כדי לעזור לנו לספק את השירותים שלנו ולמלא את החוזים שלנו איתך, כמתואר לעיל. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב- Shopify כדי להפעיל את החנות המקוונת שלנו. תוכל לקרוא עוד על האופן שבו Shopify משתמשת במידע האישי שלך כאן:   https://www.knifedepot.co/privacy.
  • אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך כדי לציית לחוקים ולתקנות החלים, כדי להגיב לזימון, צו חיפוש או בקשה חוקית אחרת למידע שאנו מקבלים, או כדי להגן על זכויותינו באופן אחר.

פרסום התנהגותי

כפי שתואר לעיל, אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך פרסומות ממוקדות או תקשורת שיווקית שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך. לדוגמה:

  • אנו משתמשים ב-Google Analytics כדי לעזור לנו להבין את
אוי ללקוחותינו להשתמש באתר. אתה יכול לקרוא עוד על האופן שבו Google משתמשת במידע האישי שלך כאן:   https://policies.google.com/privacy?hl=en. אתה יכול גם לבטל את הסכמתך ל-Google Analytics כאן:   https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • אנו משתפים מידע על השימוש שלך באתר, הרכישות שלך והאינטראקציה שלך עם המודעות שלנו באתרים אחרים עם שותפי הפרסום שלנו. אנו אוספים ומשתפים חלק ממידע זה ישירות עם שותפי הפרסום שלנו, ובמקרים מסוימים באמצעות קובצי Cookie או טכנולוגיות דומות אחרות (שאתה עשוי להסכים להן, בהתאם למיקום שלך).
  • לקבלת מידע נוסף על אופן הפעולה של פרסום ממוקד, באפשרותך לבקר בדף החינוכי של יוזמת הפרסום ברשת (NAI)   http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

    באפשרותך לבטל את הצטרפותך לפרסום ממוקד על-ידי:

    [כלול קישורי ביטול הצטרפות מהשירותים שבהם נעשה שימוש. קישורים נפוצים כוללים:

    בנוסף, באפשרותך לבטל את הסכמתך לחלק משירותים אלה על-ידי ביקור בפורטל ביטול ההצטרפות של ברית הפרסום הדיגיטלי ב:   http://optout.aboutads.info/.

    שימוש במידע אישי

    אנו משתמשים במידע האישי שלך כדי לספק לך את השירותים שלנו, הכוללים: הצעת מוצרים למכירה, עיבוד תשלומים, משלוח ומילוי ההזמנה שלך, ושמירה על עדכניותך במוצרים, שירותים והצעות חדשים.

    בסיס חוקי

    בהתאם לתקנה הכללית להגנה על נתונים (GDPR), אם אתה תושב האזור הכלכלי האירופי ("EEA"), אנו מעבדים את המידע האישי שלך תחת הבסיסים החוקיים הבאים:

    • הסכמתך;
    • ביצוע החוזה בינך לבין האתר;
    • עמידה בהתחייבויות המשפטיות שלנו;
    • כדי להגן על האינטרסים החיוניים שלך;
    • לבצע משימה המתבצעת לטובת הציבור;
    • למען האינטרסים הלגיטימיים שלנו, שאינם גוברים על הזכויות והחירויות הבסיסיות שלך.

    שמירה

    כאשר תבצע הזמנה דרך האתר, אנו נשמור את המידע האישי שלך עבור הרשומות שלנו אלא אם כן ועד שתבקש מאיתנו למחוק מידע זה. לקבלת מידע נוסף על זכות המחיקה שלך, עיין בסעיף 'זכויותיך' להלן.

    קבלת החלטות אוטומטית

    אם אתה תושב EEA, יש לך את הזכות להתנגד לעיבוד המבוסס אך ורק על קבלת החלטות אוטומטית (הכוללת יצירת פרופילים), כאשר לקבלת החלטות זו יש השפעה משפטית עליך או משפיעה עליך באופן משמעותי באופן אחר.

    אנו   [DO/DO NOT]   עוסקים בקבלת החלטות אוטומטית לחלוטין שיש לה השפעה חוקית או משמעותית אחרת באמצעות נתוני לקוחות.

    המעבד שלנו Shopify משתמש בקבלת החלטות אוטומטית מוגבלת כדי למנוע הונאה שאין לה השפעה חוקית או משמעותית אחרת עליך.

    שירותים הכוללים אלמנטים של קבלת החלטות אוטומטית כוללים:

    • רשימת הכחשה זמנית של כתובות IP המשויכות לתנועות שנכשלו חוזרות ונשנות. רשימת הכחשה זו נמשכת מספר קטן של שעות.
    • רשימת הכחשות זמנית של כרטיסי אשראי המשויכים לכתובות IP שנמנעו. רשימת הכחשה זו נמשכת מספר קטן של ימים.

    [כלול את הסעיף הבא רק אם אתה מוכר מידע אישי, כפי שהוגדר בחוק הפרטיות של הצרכן בקליפורניה]

    מכירת מידע אישי

    האתר שלנו מוכר מידע אישי, כהגדרתו בחוק פרטיות הצרכנים של קליפורניה משנת 2018 ("CCPA").

    [הוסף:

    • קטגוריות של מידע שנמכר;
    • הוראות כיצד לבטל את ההצטרפות למכירה;
    • האם העסק שלך מוכר מידע על קטינים (מתחת לגיל 16) ובין אם אתה מקבל אישור חיובי;
    • אם אתה מספק תמריץ כספי לא למכור מידע, ספק מידע אודות מהו תמריץ זה.]

    הזכויות שלך

    [כלול את הסעיף הבא אם החנות שלך ממוקמת ב- או אם יש לך לקוחות באירופה]

    GDPR

    אם אתה תושב EEA, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך, להעביר אותו לשירות חדש ולבקש לתקן, לעדכן או למחוק את המידע האישי שלך. אם ברצונך לממש זכויות אלה, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי הקשר שלהלן   [או הוסף הוראות חלופיות לשליחת בקשות גישה, מחיקה, תיקון וניידות].

    המידע האישי שלך יעובד בתחילה באירלנד ולאחר מכן יועבר מחוץ לאירופה לצורך אחסון ועיבוד נוסף, כולל לקנדה ולארצות הברית. לקבלת מידע נוסף על האופן שבו העברות נתונים תואמות ל- GDPR, ראה   סקירה טכנית של GDPR של Knifedepot:

     

    CCPA

    אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות לגשת למידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך (הידוע גם בשם 'הזכות לדעת'), להעביר אותו לשירות חדש ולבקש שהמידע האישי שלך יתוקן, יעודכן או יימחק. אם ברצונך לממש זכויות אלה, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי הקשר שלהלן   [או הוסף הוראות חלופיות לשליחת בקשות גישה, מחיקה, תיקון וניידות].

    אם ברצונך לייעד סוכן מורשה שיגיש בקשות אלה בשמך, אנא צור עמנו קשר בכתובת שלהלן.

    עוגיות

    קובץ Cookie הוא כמות קטנה של מידע שהורד למחשב או למכשיר שלך כאשר אתה מבקר באתר שלנו. אנו משתמשים במספר קובצי Cookie שונים, כולל קובצי Cookie פונקציונליים, ביצועים, פרסום ומדיה חברתית או תוכן. קובצי Cookie משפרים את חוויית הגלישה שלך בכך שהם מאפשרים לאתר לזכור את הפעולות וההעדפות שלך (כגון התחברות ובחירת אזורים). משמעות הדבר היא שאינך צריך להזין מחדש מידע זה בכל פעם שאתה חוזר לאתר או לדפדף מדף אחד לאחר. קובצי Cookie מספקים גם מידע על האופן שבו אנשים משתמשים באתר, למשל אם זו הפעם הראשונה שהם מבקרים או אם הם מבקרים תכופים.

    אנו משתמשים בקובצי ה-Cookie הבאים כדי למטב את החוויה שלך באתר שלנו ולספק את השירותים שלנו.

    עוגיות הכרחיות לתפקוד החנות

    פונקציית שם
    _ab משמש בקשר לגישה למנהל מערכת.
    _secure_session_id משמש בקשר לניווט דרך חזית החנות.
    עגלה משמש בקשר לעגלת קניות.
    cart_sig משמש בקשר לקופה.
    cart_ts משמש בקשר לקופה.
    checkout_token משמש בקשר לקופה.
    סודי
    משמש בקשר לקופה. secure_customer_sig משמש בקשר לכניסה ללקוח. storefront_digest משמש בקשר לכניסה ללקוח. _shopify_u משמש כדי להקל על עדכון פרטי חשבון לקוח.

    דיווח וניתוח

    פונקציית שם
    _tracking_consent העדפות מעקב.
    _landing_page מעקב אחר דפי יעד
    _orig_referrer מעקב אחר דפי יעד
    _s ניתוח חנות.
    _shopify_fs ניתוח חנות.
    _shopify_s ניתוח חנות.
    _shopify_sa_p קנה ניתוחים הקשורים לשיווק והפניות.
    _shopify_sa_t קנה ניתוחים הקשורים לשיווק והפניות.
    _shopify_y ניתוח חנות.
    _y ניתוח חנות.

    [הוסף קבצי COOKIE אחרים או טכנולוגיות מעקב אחרות שבהן אתה משתמש]

    משך הזמן שבו קובץ Cookie נשאר במחשב או במכשיר הנייד שלך תלוי בשאלה אם הוא קובץ Cookie "מתמיד" או "הפעלה". קבצי Cookie של הפעלה נמשכים עד שתפסיק לגלוש וקבצי Cookie מתמידים יימשכו עד שיפוג תוקפם או יימחקו. רוב העוגיות שבהן אנו משתמשים הן מתמשכות ותוקפן יפוג בין 30 דקות לשנתיים מיום הורדתן למכשיר.

    באפשרותך לשלוט בקובצי Cookie ולנהל אותם בדרכים שונות. זכור שהסרה או חסימה של קובצי Cookie עלולה להשפיע לרעה על חוויית המשתמש שלך וחלקים מהאתר שלנו עשויים שלא להיות נגישים עוד באופן מלא.

    רוב הדפדפנים מקבלים קבצי Cookie באופן אוטומטי, אך באפשרותך לבחור אם לקבל קבצי Cookie באמצעות פקדי הדפדפן שלך, הנמצאים לעתים קרובות בתפריט "כלים" או "העדפות" בדפדפן שלך. לקבלת מידע נוסף על אופן השינוי של הגדרות הדפדפן שלך או כיצד לחסום, לנהל או לסנן קבצי Cookie ניתן למצוא בקובץ העזרה של הדפדפן שלך או באמצעות אתרים כגון   www.allaboutcookies.org.

    בנוסף, שים לב כי חסימת קובצי Cookie עשויה שלא למנוע לחלוטין את האופן שבו אנו משתפים מידע עם צדדים שלישיים כגון שותפי הפרסום שלנו. כדי לממש את זכויותיך או לבטל את הסכמתך לשימושים מסוימים במידע שלך על ידי צדדים אלה, בצע את ההוראות בסעיף "פרסום התנהגותי" לעיל.

    אל תעקוב

    שים לב שמכיוון שאין הבנה עקבית בתעשייה כיצד להגיב לאותות "אל תעקוב", איננו משנים את נוהלי איסוף הנתונים והשימוש שלנו כאשר אנו מזהים אות כזה מהדפדפן שלך.

    שינויים

    אנו עשויים לעדכן מדיניות פרטיות זו מעת לעת כדי לשקף, לדוגמה, שינויים בנהלים שלנו או מסיבות תפעוליות, משפטיות או רגולטוריות אחרות.

    איש קשר

    לקבלת מידע נוסף על נוהלי הפרטיות שלנו, אם יש לך שאלות, או אם ברצונך להגיש תלונה, אנא צור איתנו קשר בדואר אלקטרוני בכתובת [כתובת דוא"ל] או בדואר באמצעות הפרטים המפורטים להלן:

    85 Great Portland Street , לונדון W1W 7LT, בריטניה

    עודכן לאחרונה:   [DATE]

    אם אינך מרוצה מתגובתנו לתלונתך, יש לך את הזכות להגיש את תלונתך לרשות הרלוונטית להגנה על נתונים. באפשרותך לפנות לרשות המקומית להגנה על נתונים, או לרשות המפקחת שלנו כאן:   [הוסף פרטי קשר או אתר אינטרנט עבור הרשות להגנת נתונים בתחום השיפוט שלך. לדוגמה: https://ico.org.uk/make-a-complaint/]

     

    Loading...